Over Woody Garden Almelo

Woody Garden Almelo staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Dat is ook niet zo gek want dat kun je weer terug zien in de opdrachten die we afgelopen jaren hebben afgerond. We willen onze klanten inspireren en innoveren op het gebied van tuinhout. Dit allemaal om te laten zien dat het buitenleven ontspanning en gezelligheid kan bieden. Heerlijk buiten eten en drinken, de kinderen lekker in uw eigen tuin laten spelen of gewoon rustig van de zon genieten. Woody Garden Almelo kan dit allemaal voordelig voor u realiseren. Jaarlijks komen we met nieuwe ideeën en toepassingen. Zodat u volop kunt genieten van de nieuwe trends op het buitenleven.


Vakmanschap, Creatief en milieubewust

Expertise en vakmanschap

Woody Garden Almelo is een onderneming die gebaseerd is op klantvriendelijkheid, vakmanschap, maatwerk, en zeer scherpe prijzen. Het bijzondere van onze onderneming is dat wij naast houtproducten zoals bijvoorbeeld overkappingen, blokhutten,  veranda’s en speeltoestellen uw tuin voor onze rekening kunnen nemen. Want wat is er nu makkelijker dan dat u uw complete tuinrenovatie of tuinaanleg door een enkel bedrijf laat uitvoeren?

Van ontwerp tot eindresultaat

Wij helpen u graag de tuin van uw dromen te realiseren. In onze vestiging in Almelo is ons uitgebreide assortiment tuinhoutartikelen te vinden. U vindt er alles waarmee u uw wensen vorm kunt geven. En wilt u het net even anders, dan maken wij het voor u. Wij kunnen uw gehele tuin ontwerpen en aanleggen zoals u dit wenst. Samen met uw gezin of familie kunt u langdurig genieten van uw droomtuin die u altijd al heeft willen hebben. Woody Garden is namelijk jarenlang gespecialiseerd in het aanleggen van maatwerk tuinen.

Natuur & Milieu

Het hardhout assortiment koopt Woody Garden Almelo direct bij de bron. Door de strategische samenwerking met de Reef Hout Groep wordt het hardhout rechtstreeks aan Woody Garden geleverd. De Reef Hout Groep beschikt over eigen FSC-gecertificeerde bossen en zagerijen in Afrika. Hiermee heeft Woody Garden de beschikking over een betrouwbare en beheersbare stroom duurzaam geproduceerd hardhout. Hout is de enige ruim voorradige hernieuwbare grondstof in de wereld, mits goed beheerd.

Assortiment van Woody Garden bekijken »